Bröllop
Bröllopsdagen är en stor händelse i ert liv. Jag ser det som ett ärofyllt uppdrag att med blommor få skapa en upplevelse och minne för livet utifrån era personligheter.

Jag kan erbjuda er en helhetslösning med allt från brudbukett till blommor i kyrkan och dekorationer till festlokalen m.m.

Ni bestämmer själva vad ni vill ha hjälp med och tillsammans kommer vi fram till vad som
passar till just er för er stora dag. 

Tänk igenom innan vad ni har för funderingar och ta gärna med bilder som inspiration på konsultationen.

Priser
Den vanligaste frågan när det handlar om bröllopsblommor är vad det kostar.
Jag har full förståelse att det är viktigt för brudparet att få reda på ungefärliga priser för att de ska kunna hålla sin budget så att allt går ihop.

En vanlig missuppfattning är dock att vi florister lägger på priset för att man nämner ordet brud eller bröllop.

Det kostar om brudparet har krav på specifika blommor, kvalité på blommorna och vad det är för svårighetsgrad på arbetet. Man lägger extra tid för konsultation, beställning och inköp av blommor, telefon/mailkontakt, hämtning av blommor, förberedelser på blommorna för längre hållbarhet och eventuellt andra detaljer som brudparet har som önskemål innan man kan göra själva slutarbetet.

För en del är priset inte viktigt och för en del tvärtom och då är det bästa att säga vad man har för budgetför då blir det lättare för mig att veta vad vi har att utgå ifrån.

Floristyrket är ett hantverksyrke och inte minst när det kommer till bröllopsbinderi.
Min förhoppning är att du väljer mig utifrån min yrkesskicklighet.